A- A A+
INGIN MEMBERI MAKLUMBALAS KEPADA KAMI? KLIK DISINI

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive

Dasar Keselamatan

 

Perlindungan Data

Teknologi terkini termasuk penyulitan data adalah digunakan untuk melindungi data yang dikemukakan dan pematuhan kepada standard keselamatan yang ketat adalah terpakai untuk menghalang capaian yang tidak dibenarkan.

 

Keselamatan Storan

Semua storan elektronik dan penghantaran data peribadi akan dilindungi dan disimpan dengan menggunakan teknologi keselamatan yang sesuai.

 

Maklumbalas dan Aduan

Pentadbiran Kerajaan Negeri Kelantan amat mengalu-alukan maklumbalas/pertanyaan anda. Sekiranya maklumat yang terperinci diperlukan tidak terdapat di dalam Portal ini, keperluan anda akan dimajukan kepada agensi yang berkaitan.

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive

Dasar Privasi

 

Halaman ini menerangkan dasar privasi yang merangkumi penggunaan dan perlindungan maklumat yang dikemukakan oleh pengunjung.

Sekiranya anda ingin mendaftar dan membuat transaksi atau menghantar e-mel yang mengandungi maklumat peribadi, maklumat ini mungkin akan dikongsi bersama dengan agensi awam lain untuk membantu penyediaan perkhidmatan yang lebih berkesan dan efektif. Contohnya seperti di dalam menyelesaikan aduan yang memerlukan maklum balas dari agensi-agensi lain.

Tiada maklumat peribadi akan dikumpul semasa anda melayari laman web ini kecuali maklumat yang dikemukakan oleh anda melalui e-mel.

 

Apa Yang Akan Berlaku Jika Saya Membuat Pautan Kepada Laman Web Yang Lain?

Laman web ini mempunyai pautan ke laman web lain. Dasar privasi ini hanya terpakai untuk laman web ini sahaja. Perlu diingatkan bahawa laman web yang terdapat dalam pautan mungkin mempunyai dasar privasi yang berbeza dan pengunjung dinasihatkan supaya meneliti dan memahami dasar privasi bagi setiap laman web yang dilayari.

 

Pindaan Dasar

Sekiranya dasar privasi ini dipinda, pindaan akan dikemas kini di halaman ini. Dengan sering melayari halaman ini, anda akan dikemas kini dengan maklumat yang dikumpul, cara ia digunakan dan dalam keadaan tertentu, bagaimana maklumat dikongsi bersama pihak yang lain.

 

 

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive

Jabatan Mufti Negeri Kelantan berusaha sedaya upaya untuk memberikan perkhidmatan yang terbaik melalui penyaluran maklumat laman web yang tepat dan terkini. Walaubagaimanapun, maklumat yang didapati di laman ini boleh diubah, disunting atau ditarik semula dari semasa ke semasa dan Kerajaan Negeri Kelantan tidak bertanggungjawab terhadap sebarang liabiliti berkenaan ketepatan maklumat yang dipaparkan. Kerajaan Negeri Kelantan berhak membuat sebarang perubahan tanpa sebarang notis.

 

Sesetengah maklumat adalah pautan dari pihak ketiga dan Jabatan Mufti Negeri Kelantan tidak akan bertanggungjawab terhadap ketepatan atau sebarang perkara lain yang berkait dengan pautan-pautan berkenaan. Maklumat untuk dimuat turun adalah dijamin bebas dari sebarang virus. Kerajaan Negeri Kelantan tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakan yang berlaku akibat jangkitan sebarang virus disebabkan oleh aktiviti muat turun maklumat dari laman ini.

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive

SENARAI NAMA PEGAWAI

 

BIL NAMA PEGAWAI JAWATAN GRED
1 DATO' HAJI MOHAMAD SHUKRI BIN MOHAMAD MUFTI UTAMA 'C' VU7
2 DATO' HAJI NIK ABDUL KADIR B. HAJI NIK MOHAMAD TIMBALAN MUFTI S54
3 NAIM B. MD GHAZALI PEGAWAI HAL EHWAL ISLAM S48
4 WAN MUHAMMAD EZANI B. WAN ABDULLAH PEGAWAI HAL EHWAL ISLAM S44
5 HJ OSMAN BIN IBRAHIM PEGAWAI HAL EHWAL ISLAM S41
6 MUHAMMAD ADILIN HAFEEZ B. MAHMOOD SABRI PEGAWAI HAL EHWAL ISLAM S32 (KUP)
7 SITI MERIAM BINTI MOHAMED NOOR PEN. PEGAWAI HAL EHWAL ISLAM S32
8 RAJA NORAFIDA BINTI RAJA IDRIS PENOLONG PEGAWAI TADBIR N29
9 NORZULAIHA BT. MOHD RAZALI SETIAUSAHA PEJABAT N29
10 MASTURA BINTI YUSOFF PEN. PEGAWAI HAL EHWAL ISLAM S29
11 NIK NORWANI BINTI NIK JAAFAR PEMBANTU TADBIR (P/O) N22(KUP)
12 MUHAMAD RASLEE B. HJ YUSOFF PEMBANTU TADBIR (KEWANGAN) W22(KUP)
13 HASBULLAH BIN IBRAHIM PEMBANTU HAL EHWAL ISLAM S22
14 NIK RADHIAH BT. OMAR PEMBANTU HAL EHWAL ISLAM S22
15 HANIZI BT. AB.RAHMAN PEMBANTU TADBIR (P/O) N19
16 RAZALINI BT. CHE MAT PEMBANTU TADBIR N19
17 MOHD KHAIRUL AMILIN BIN ZAKARIA PEMBANTU HAL EHWAL ISLAM S19
18 MOHD AL-HAFIZ BIN CHE HARON PEMBANTU TADBIR (KEWANGAN) W19
19 MOHD MAWARDI BIN MAMAT PEMBANTU OPERASI N11
20 LOKMAN BIN YAHYA PENGHANTAR NOTIS N11
21 RAJA ALMANAN B. RAJA DOLLAH PEMANDU KENDERAAN H11

PENSIJILAN

PENSIJILAN
mpc2.jpg

Jabatan Mufti Negeri Kelantan tidak bertanggung jawab atas segala kerugian/kerosakan yang disebabkan oleh data yang diperolehi dari laman portal ini.

Paparan terbaik dengan resolusi 1280 x 800

Hakcipta © 2010 - 2021 Pejabat Mufti Negeri Kelantan
Paparan terbaik dengan IE 7.0, Google Chrome 10.0, Safari 4.0, Opera 10.0 atau Mozilla Firefox 3.0 dengan resolusi 1280 x 800
Jabatan Mufti Negeri Kelantan, Kompleks Islam Darulnaim, Jalan Sultan Yahya Petra, 15200 Kota Bharu Kelantan. Tel : 09 7482023 Faks : 09 7478170 Email : jabmufti@kelantan.gov.my
Kemaskini Terakhir :

Search